» Home » Digitalisatie

Digitalisering boekhouder

Kom naar ons als digitaal accountant.

Besparen

Bespaar op dingen die een machine beter en sneller kan.

Bedragen herkennen en invullen kan software sneller en foutlozer dan een mens. Dit was vroeger niet mogelijk, maar door OCR-herkenning dus inmiddels wel.

Het gaat niet over de loutere herkenning alleen. Het essentieel is de aangepaste wijze van werken. Ons kantoor werd vanaf "scratch" terug opgebouwd. De wijze van werken is dus revolutionair waardoor we tijd en kosten besparen. Het beste van twee werelden!

Beschikbaarheid

Al je gegevens beschikbaar. Wanneer en waar je maar wil. Via een login tot Silverfin zorgen wij ervoor dat je wanneer en waar je maar wil toegang hebt tot de rapporten van je onderneming.

U herinnert zich de introductie van de iPhone nog? Vergelijk het met diezelfde revolutie in de boekhouding.

Zo eenvoudig is het dus.

Advies

Beleidskeuzes of belangrijke stappen hoef je niet alleen te maken. Wij helpen je met de scenario's in kaart te brengen.

In het formuleren van een advies kunnen we door de digitalisatie sneller en vollediger aan de informatie. Hierdoor worden de adviezen weerzinwekkend accuraat en toepasbaar. Het laat ons toe om tot op de kern van de zaak te treden en in alle mogelijke detail.

Luxe

Beleidskeuzes of belangrijke stappen hoef je niet alleen te maken. Wij helpen je met de scenario's in kaart te brengen.

Slechts één zinnetje in onze zoekbrowser typen. Dit is wat volstaat om het document te vinden waarnaar je zoekt. Doordat alle detail van de PDF en aanverwante documenten ontleed wordt, vinden we alles terug. Naast pure luxe is dit ook enorm tijdsbesparend.

Afspreken rond digitalisatie

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Het bericht