Meesters Accountants is opgericht in 1992. Frank Proost en Chris Meesters starten nadien een associatie binnen Meesters Accountants. De oorspronkelijke dienstverlening was gericht op boekhoudkundige verwerking en fiscale optimalisatie.

De opleiding aan de fiscale hogeschool werd gezamenlijk doorlopen. Het kantoor groeide uit in een recordtempo. De vestiging te Schilde werd destijds geopend in het hart van Schilde. Door de snelle mond-aan-mond reclame werden de verwachtingen ruim overtroffen.

Reden temeer om te investeren in een efficiëntere boekhoudkundige en fiscale verwerking. Toen de vestiging te Schilde uit haar grondvesten barste, verhuisde de vestiging van Schilde naar Zoersel waar ze tot op heden haar hoofdkantoor heeft.

Sinds februari 2016 is Vincent Meesters, na het behalen van zijn bachelor in Accountancy Fiscaliteit, Master  handelswetenschappen met specialisatie Accountancy & Tax, actief als zaakvoerder van Meesters Accountants. Inmiddels werd in juni 2017 de opleiding Fiscale Wetenschappen voltooid door Vincent. Dit alles geeft blik van professionaliteit die de werking op kaart zet.

In 2017 werd de vestiging te Wijnegem geopend. De vestiging te Eikenlaan 2 is nabij het Marktplein in het hart van Wijnegem. Dit om het cliënteel vanuit regio Antwerpen te bedienen.

In september 2017 zijn we opnieuw actief in Schilde. Ditmaal in de wijk te Schilde Bergen met adres Mastendreef 11 te 2970 Schilde.

Meesters Accountants is een organisatie waarin professionalisme en verantwoordelijkheidszin hoog in het vaandel worden gedragen. Cliënttevredenheid is wat ons drijft.

logo

De enorme groei van cliënten zorgt voor nieuwe investeringen.

Het hoofdkantoor te Zoersel onderging grondige veranderingen. Met een verbouwing in 2015 die tot 40% meer kantoorruimte bood. Een hypermodern kantoorgebouw in pastorijstijl biedt nu ruim plaats voor een team van om en bij de 12 interne medewerker. De ambitie en kracht zet zich voort.

Anno 2018 is Meesters Accountants een accountantskantoor die nationale als internationale cliënten dient. Scanning is hierbij een belangrijke speler. Alle documenten worden digitaal opgeslagen.

Waarvoor we staan

Minder belastingen

Zorgen dat je in regel bent met alle wettelijke regels en streven naar een minimum aan belastingen. Een gezond evenwicht binnen de grenzen van de fiscale wetgeving.

Persoonlijke aanpak

Vanaf de start krijg je een eigen dossierbeheerder. Deze persoon kent je dossier van a tot z, en staat steeds paraat om je te helpen. En dit steeds onder de deskundige leiding van Christian Meesters.

Modernisatie en dynamiek

Neem afscheid van de traditionele boekhouding en maak kennis met onze digitalisering. Je boekhouding volledig geautomatiseerd.

Starters

Zelfstandige worden? Laat je begeleiden en ondersteunen door ons. Wij denken mee met de ondernemer over de verschillende mogelijkheden.

Snelle respons

Heb je een vraag of prangende problematiek? Dan kan je je niet veroorloven om te hoeven wachten. Net voor die reden zorgen wij steeds voor een antwoord binnen de werkdag. Eender welke vraag je hebt, wij lossen ze meteen op. Dat is de kracht van een sterke samenwerking.

Coaching

De intense samenwerking tussen jou en ons kantoor zorgt ervoor dat je onderneming in sneltempo kan groeien. Structureel succes is de sleutel tot een sterke toekomst.