» Home » KMO-portefeuille

Subsidies op onze opleiding en adviesverlening

30% komt tegenmoet via de Vlaamse Overheid

Voor opleiding en advies kunnen wij tot 30% van uw factuur doen subsidiëren door de Vlaamse Overheid.

Dit is een meerwaarde voor cliënt als kantoor. Er kan immers kost noch moeite gespaard worden om het dossier te voorzien van kwalitatief en professioneel advies. De erkenning inzake advies en opleiding hebben we verkregen na een afzonderlijke doorlichting. Hieruit bleek dat zonder enige aanpassing, Meesters Accountants dienstverlener kon zijn voor de peilers advies en opleiding.

 

 

Je subsidies claimen? Klik dan hier.
Boekhoudsoftware

Voor softwareopleidingen kan je evengoed bij ons terecht. Wij werken immers zeer intensief in ieder boekhoudpakket. Hierdoor kunnen wij als accountantskantoor op ideale wijze het personeel opleiden van de gewone KMO. Dit kan gaan van een externe boekhoudafdeling tot de echtgenote van de KMO die tussentijds wenst bij te werken.

Bijles boekhouden voor studenten (of bedienden!)

Je zou het niet meteen denken maar de studententijd is steeds aanwezig bij Meesters Accountants. Wij geven in onze vrije tijd (die perfect samenvalt met deze van de studenten) immers bijlessen. Zulke bijlessen worden gegeven met het doel de student vaardig te maken inzake algemene boekhouding. Geen houterige lessen, maar op creatieve wijze scholen.

Opleiding besparen op boekhoudkosten

Hoe komt het toch dat de boekhoudkosten zo hoog zijn? Kom gerust een les volgen om gebruik te maken van de nieuwe technologie om te besparen op boekhoudkosten. Een viertal uurtjes zal volstaan.