Meesters Accountants

Home

Til je administratie tot een hoger niveau.

Meesters Accountants helpt ondernemers met hun boekhouding, fiscale aangifte en rapportering. Als klant ken je de cijfers van je onderneming en ben je helemaal mee met de digitalisatie.

Startersbegeleiding

Neem een sterke start in je eenmanszaak of vennootschap. Een goed architect is het begin van je succes.

Lees meer

Boekhouding

Je boekhouding binnen handbereik. Wij digitaliseren alles zodat je vanuit de zetel kan overlopen.

Leer digitaliseren.

Fiscaliteit

Eigen interne fiscalisten zorgen voor een optimale balans van belastingen. Wij zorgen dat je een koers vaart die zorgvuldig wordt bijgestuurd. Tussentijdse opvolging zit in ons DNA.

Totaaladvies

Beleidskeuzes of belangrijke stappen hoef je niet alleen te maken. Wij helpen je met de scenario's in kaart te brengen.

Advies

Op de hoogte blijven van je cijfers vinden wij cruciaal. Als cliënt wordt je daarom regelmatig uitgenodigd om tussentijds de situatie te bespreken. Het nodige advies wordt periodiek bijgestuurd.

 

Silverfin

Als pioneer zetten wij als één van de eerste de volledige toegang klaar tot Silverfin. Silverin is een platform waarbij je maandelijks kan volgen welke progressie je bedrijf maakt.

Gratis toegang aanvragen.

Team van Meesters Accountants

Een team van nagenoeg 15 individuen

Meesters Accountants hecht veel belang aan de opleiding en permanente vorming van haar medewerkers. Daarom investeren wij in elk individu binnen onze organisatie. Naast de hogeschool, academische of universitaire opleidingen wordt de kennis dus telkens op een hoog niveau gehouden.

vincent-sepia3
Vincent
Bestuurder
Chris-das-sepia2
Chris
Bestuurder
Frank-sepia3
Frank
Bestuurder

Recente berichten

Is uw bedrijfswebsite al aangepast aan de wettelijke normen?

We leven in digitale tijden die zeer interessant kunnen zijn voor ondernemers. Door middel van websites, sociale media, online advertenties e.d. kan je jouw goederen en/of diensten in het oog laten springen van potentiële klanten. Maar er bestaan ook enkele wettelijke verplichtingen waardoor je bepaalde gegevens op je online platformen moet vermelden. Welke verplichtingen? Zelfs […]

Wilt u nog investeren? Wacht niet tot 2020

 De tijdelijk verhoogde investeringsaftrek van 20% loopt ten einde op 1 januari 2020. Daar komt nog bij dat de vennootschapsbelasting zal dalen en de afschrijvingsregels zullen veranderen. Als u nog investeringen gepland heeft, is het misschien wel slim om deze te doen voor het einde van het jaar. Wijzigende afschrijvingsregels? Vanaf 01/01/2020 zijn er twee […]

Pensioen komt er aan: aan vermogensopbouw gedaan?

Enkele vragen waarop elke zelfstandige het antwoord moet kennen: Tot welke leeftijd moet je actief blijven om een volwaardig wettelijk pensioen op te bouwen? Vanuit welk pensioenfonds verwacht je een wettelijk pensioen te mogen ontvangen. M.a.w. uitsluitend als zelfstandige gewerkt of gemengde loopbaan werknemer, ambtenaar? Hoeveel zal dat pensioen bedragen? Zal dat maandelijks pensioenbedrag volstaan […]

Vestigingen Meesters Accountants

Wijnegem, Zoersel, Schilde en Boechout

 Eikenlaan 2
2110 Wijnegem
03 380 15 43

Voorne 53
2980 Zoersel
03 380 15 40

 Vlaamse Gaaistraat 8
2530 Boechout
03 380 15 40

Mastendreef 11
2970 Schilde
03 380 15 40

nl_BENederlands (België)
en_GBEnglish (UK) nl_BENederlands (België)